Site logo

Fagerli leirskole søker kjøkkensjef med personalansvar.
Full stilling, med kan tilpasses. Vi søker deg som trives med å lage mat, drifte kjøkkenet vårt, lage turnuslister, bestille varer, ser verdien av at det er rent og rydding, setter pris på gjestene våre, og har godt humør! Erfaring fra storkjøkken er en fordel. Arbeidstid hovedsakelig dagtid, med noen fredag og lørdagskvelder i de periodene vi har helgegjester. Da innebærer jobben også en vertskapsrolle.

I ukene er gjestene våre skolelever og deres lærere, i helgene er det familiegrupper, idrettslag, el.l. Jobben innebærer også kommunikasjon med skoleelever og andre gjester, og søker må beherske norsk språk. I leirskoleukene får elevene frokost, middag og kveldsmat. Mandag er ankomst-dag for skoleklassene, fredag formiddag er avreise for elevene og fredag ettermiddag er det ankomst for helgegruppene. I helgene får gjestene frokost og smører nistepakke, og middag fredag- og lørdagskveld. Vi har felles ferieavvikling juli måned.

Vi tilbyr en stabil og hyggelig arbeidsplass, med gode lønnsbetingelser for den rette.

For mer informasjon, ta kontakt med Birger, tlf 922 43478. Søknad med CV og referanser sendes Fagerli leirskole, info@fagerli.no, innen 14. april.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password