Fagerli leirskole søker personell til kjøkken. Stillingsstørrelse 100 %, men kan tilpasses; vi søker deg som trives med å lage mat, ser verdien av at det er rent og rydding, setter pris på gjestene våre, og har godt humør! Erfaring fra storkjøkken er ønskelig, nødvendig opplæring vil bli gitt. Vi ønsker at du behersker norsk språk. Om ønskelig, kan stillingen kombineres/tilpasses med en dag ute med leirskole-aktiviteter, f. eks. i slalåmbakken vinterstid, eller på tur/aktiviteter barmark.
Gjestene våre i ukene er skolelever og deres lærere, i helgene er det familiegrupper, idrettslag, el.l. På kjøkken innebærer stillingen turnusjobbing, vi serverer frokost, middag og kveldsmat i leirskole-ukene. Mandag er ankomst-dag for skoleklassene, fredag formiddag er avreise for elevene og fredag ettermiddag er det ankomst for helgegruppene. I helgene er det en som sørger for frokost lørdag/søndag, og en annen som sørger for middag fredag- og lørdagskveld. Vi har felles ferieavvikling juli måned.
Vi tilbyr en stabil og hyggelig arbeidsplass, med gode lønnsbetingelser for den rette.
Kanskje du ønsker deg en stilling hvor du kan kombinere jobb, og kan bruke fritiden på turer og aktiviteter i naturen? Mulighetene er mange: flotte langrennsløyper og slalåmbakker, fiskevann, rafting i Dagali og fine turmuligheter- til fots og på sykkel.
For mer informasjon, ta kontakt med Birger, tlf 922 43478. Søknad med CV og referanser sendes Fagerli leirskole, info@fagerli.no.

Søknad

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen send en e-post til info@fagerli.no

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord