Fagerli leirskole søker personell til kjøkken og renhold, og avhengig av søkere kan det være èn person som dekker begge deler, evt. en til renhold og en til kjøkken. Stillingsstørrelse kan tilpasses ; vi søker deg som trives med å lage mat, ser verdien av at det er rent og rydding, setter pris på gjestene våre, og har godt humør! Erfaring fra storkjøkken og renhold er ønskelig, nødvendig opplæring vil bli gitt. Kanskje du ønsker deg en stilling hvor du kan kombinere jobb, og kan bruke fritiden på turer og aktiviteter i naturen?
Gjestene våre i ukene er skolelever og deres lærere, i helgene er det familiegrupper, idrettslag, el.l. Kommunikasjon med elever og andre gjester krever at søker behersker norsk. På kjøkken innebærer stillingen turnusjobbing, vi serverer frokost, middag og kveldsmat i leirskoleukene. Fredag er avreisedag med renhold, og mandag er det renhold når vi har hatt helgegjester. Noen helger er det behov for frokostvakt lørdag/søndag. Vi har felles ferieavvikling juli måned.
Vi tilbyr en stabil og hyggelig arbeidsplass, med gode lønnsbetingelser for den rette. For mer informasjon, ta kontakt med Birger, tlf 922 43478. Søknad med CV og referanser sendes Fagerli leirskole, info@fagerli.no.

Søknad

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen send en e-post til info@fagerli.no

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord