Vi gjør hverdagen enklere

PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og innen Norden. Vi sørger for posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Norge, Sverige og Danmark. Vi streber etter å gjøre hverdagen enklere og mer bærekraftig for alle som bor og arbeider i Norden.

Vi er ansvarlige, modige, engasjerte og leder effektivt uavhengig om vi leder oss selv eller andre. Vi oppmuntrer til teamarbeid, ærlighet og positive relasjoner på arbeidsplassen. Vi bygger videre på våre suksesser, og lærer av kollegaer og våre feil.

Mennesker med ulik bakgrunn jobber hos oss. Du vil derfor bli en del av en arbeidsplass med stort mangfold, noe som bidrar til bedre resultater for virksomheten. Besøk oss på www.postnord.com

I Norge er vi 1550 ansatte med 800 selvstendige sjåfører, og omsetter for cirka 5 mrd. kroner. Vi skal ha bransjens mest motiverte og kompetente medarbeidere. PostNord AS har hovedkontor ved Alfaset i Oslo. Besøk oss på www.postnord.no

Bli en del av vårt team innen lokaltransport i Valdres.

Er du selvstendig næringsdrivende eller ønsker å bli det, søker vi etter lastebil til lokaldistribusjon i Valdres og omegn. 

På grunn av økt aktivitet kan vi tilby fast kjøring fra mandag til fredag.

Vi søker i denne omgang etter 18 pallers skap bil med løftelem og sideåpning for distribusjon av stykkgods og hjemlevering. 

Du har det som skal til

Du setter pris på en aktiv arbeidshverdag, er effektiv og leverer høy produktivitet.

Du er løsningsorientert og tar ansvar, og er i likhet med oss opptatt å levere gode resultater. Du har god økonomisk forståelse, er strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godt. Du har gode samarbeidsevner.

Du setter kunden i fokus og yter det lille ekstra.

Godt samarbeid med dine oppdragsgivere og kolleger. Vi opplever deg som samarbeidsvillig og positiv.

Gjensidig respekt og tillit er naturlig for deg.

 

Vi leverer

Vi har fokus på god opplæring og kontinuerlig utvikling av våre samarbeidspartnere slik at du blir satt i posisjon til å levere gode resultater, for kunder og kolleger.

Vi verdsetter din sikkerhet og at du har gode rutiner og tett oppfølging av HMS-arbeid.

Vårt samarbeid kjennetegnes ved et stor mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn, alder og erfaring. Hos oss blir samarbeidet preget av en mangfoldig arbeidsplass som skal bidra til gode resultater for i fremtiden.

Søknad

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen klikk på lenken postnordnorge.varbi.com.

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord