Bergsjøstølen fjellstue

Selvstendig kokk på velldrevet fjellstue i Hallingdal, daglig leders høyre hånd.

  • Heltid
Ål
okt 23, 2021

Ansvar for dagens 3 eller 4 retters middag, ukesmenyer samt frokoster

Innkjøp og planlegging av menyer. Samarbeide tett med daglig leder.

Krav til kompetanse

  • Erfaren kokk. med evne til å samarbeide og se helheten i driften
  • god norsk språkelige kunnskap

Ønsket kompetanse

  • norsk kokkefagbrev
  • leder og økonomi innsikt

Personlige egenskaper

  • økonomisk bevisst
  • god på renhold
  • flexibel
  • tar utfordringer med et smil
  • bra medarbeider

Søknad

Søknadsfrist:
2021-10-23

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Privat
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Ål

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Bergsjøstølen fjellstue
Hjemmeside:
https://www.bergsjostolen.no
Adresse:
Bergsjøstølen 2, 3570

tradisjonell fjellstue på 1100 mho i Hallingdal

dagens tre retter eller varmbuffet, noen ganger lunsj.

Sjekk oss på tripadvisor eller booking.com

Om søknaden

Publisert:
29.09.2021
Sist endret:
18.10.2021