Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 63 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Resepsjonen: Der det gode livet begynner.

Når mørket faller på og de siste campingvognene ruller inn, står du klar. Du ble født klar. Som en stein i stormen tar du imot gjestene med samme urokkelige tålmodighet, ufravikelige sjarm og uforglemmelige smil dag etter dag. Du er det første gjestene våre ser, og det siste de glemmer. Ansiktet ditt symboliserer ferie, avkobling, det gode liv. Du er begynnelsen, du er slutten. Du er vår resepsjonist.

Beskrivelse

Vårt mål er å bli verdens ledende campingkjede. Derfor trenger resepsjonister i verdensklasse på alle våre destinasjoner. Uten et profesjonelt, vennlig og gledelig førsteinntrykk kan vi ikke oppnå dette målet. Våre resepsjonister er First Camps ansikt utad, og vi setter stor pris på innsatsen de legger ned.

Hva skal du gjøre?

Som resepsjonist hos oss representerer du First Camp og er vårt ansikt utad. Du jobber med alle typer forefallende arbeid i resepsjon og butikk, bl.a. inn- og utsjekking, informasjon og service til gjester, håndtering av booking og ansvar for vareflyten i butikken. Dine viktigste arbeidsoppgaver er resepsjonist- og butikkarbeid, men alle våre medarbeidere skal være i stand til å hoppe inn med en hjelpende hånd på de andre områdene hvis det trengs. First Camp tar alltid utgangspunkt i gjestenes behov, og vi hjelper hverandre med å slukke de branner som oppstår.

Hvem søker vi?

For å være aktuell for stillingen ser vi gjerne at du har erfaring med arbeid innen service- og kundebehandling, helst gjennom tidligere arbeid i resepsjon. Det er en fordel hvis du har utdanning på området, men det er ikke et krav for stillingen. Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

  • Du må være meget nøye, strukturert og ha stor ordenssans for å passe til stillingen.
  • Du har forståelse for at alle våre gjester har sine egne unike behov og utgangspunkt. Derfor er du alltid vennlig og imøtekommende mot alle du treffer.

Som resepsjonist blir du ikke stresset av å ha mye å gjøre. Vi ser gjerne at du liker å by på deg selv, har humor og setter teamet foran individet.

Naturligvis kan du kommunisere uten vanskeligheter på norsk og engelsk, både for å motta arbeidsinstruksjoner og for å behandle våre internasjonale gjester.

"Moments of happiness for the many people" er vårt motto.

Lykkelige øyeblikk for alle våre gjester – men også for våre medarbeidere. First Camp skal være arbeidsplassen som ikke føles som en arbeidsplass. Vi ønsker å ha en positiv atmosfære fylt med glade og fleksible mennesker med herlig energi som smitter over på gjestene. I First Camp minner vi hverandre om at gjesten har valgt å tilbringe sine verdifulle feriedager hos akkurat oss – derfor er det opp til oss å levere.

Hva tilbyr vi?

First Camp har en historikk med å rekruttere unge talenter som siden vokser i selskapet. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg, lære noe nytt og treffe mennesker fra alle verdens land.

Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre:

We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
We Have Fun: Vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre

We Simplify: Vi skal alltid forsøke å forenkle hvordan vi jobber.
We Deliver Results: Alt vi gjør, skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og omtenksomme kolleger. Kolleger som gjerne byr på både gode råd og en god latter. Vi er et sterkt team og vil fortsette å utvikles med flere stjerner som vil være med på vår suksessreise.

Hva er vilkårene?

Vi søker medarbeidere til vår sommersesong. Arbeidstidene varierer og inkluderer også tidlige morgener, kvelder og helger.

Hvordan søker jeg?

Utvelgelse og intervjuer skjer løpende, så send inn søknaden din omgående. Vi arbeider kompetansebasert med våre rekrutteringer og søker aktivt etter de medarbeiderne som best matcher den kravprofilen vi har satt opp for tjenesten. Som et første skritt i vår utvelgelsesprosess vil de personene som oppfyller våre kvalifikasjonskrav, gjennomføre en kortere rekrutteringstest. Du får mer informasjon om dette ved gjennomført søknad.

Kanskje dette er begynnelsen på resten av livet ditt. Velkommen med søknaden din allerede i dag.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password