Trailhead Nesbyen As

Maskinfører til stibygging for Trailhead Nesbyen

  • Heltid
Nesbyen

Trailhead Nesbyen er i kraftig vekst og trenger flere ansatte. Vi har prosjekter over hele landet, men først og fremst i Nesbyen og Hallingdal.

Vi trenger ekstra maskinførere til å bygge nordens lengste flytsti i Nesbyen, samt andre sykkelstier i Hallingdal. Jobben består i alle faser av byggingen. Fra hogst, utgraving, drenering, grusing, planering/forming, pynting, finish og skilting. Som maskinfører vil du stort sett bruke minigraver det meste av dagen, men du må regne med å gjøre alle deler av prosessen. Du må også gjøre daglig vedlikehold og tilsyn av maskinen. Du må tåle å være ute hele dagen uansett vær, og god fysikk er en fordel.
M2 Maskinførerbevis er ikke et krav, men en fordel.

Vi kan tilby opplæring og lønn, mye tid i skog og fjell, utsikt i lunsjen og synlig fremgang i jobben hver dag.

Vi bygger også pump tracks over hele landet. Her er det oppbygging og forming av doserte svinger og kuler som tilsammen gir god flyt i pump tracken som gjelder. Mye gjøres med gravemaskin, men og mye for hånd. Vi ordner også med asfaltering og merking til slutt. Du må regne med å gjøre alle deler av prosessen, men du får ansvaret for alt med maskinføringen. Vi leier 15-20t maskiner, og du må ha M2 Maskinførerbevis.

Vi tilbyr opplæring og lønn og resing over hele landet med crew. Når vi ikke er på resie går pump track crew inn som stibyggere, eller kan velge friperiode.
Som maskinfører i pump track crew kan du bo hvor du vil i sørnorge om du kun vil være med de prosjektene, og ikke bygge sti i Hallingdal.

Terrengsyklister oppfordres til å søke.

Søknad

Søknadsfrist:
Snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
4
Sektor:
Ikke oppgitt
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Nesbyen

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Trailhead Nesbyen As
Hjemmeside:
https://trailheadnesbyen.no

Trailhead Nesbyen driver med stibygging og sykkelturisme. Vi driver vi med stibygging og bygging av pump tracks over hele landet. I tillegg har vi shuttling, guiding, sykkelfestival og ritt i Nesbyen

Om søknaden

Publisert:
02.03.2021
Sist endret:
18.04.2021