Nesbyen kommune - Helse og forebygging

Lege 80 % fast stilling som avdelingssykepleier ved Nesbyen legesenter

 • Deltid
Nesbyen
jun 22, 2021

Org.nr.:964 951 640 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Fra 1.september 2021 er det ledig 80% fast stilling ved Nesbyen legesenter. Legesenteret er lokalisert sentralt i Nesbyen. Avdelingssykepleier har ansvar for daglig drift og har tjenesteleder som nærmeste overordet. Til stillingen ligger 20 % kontordag. Det er per i dag 3 fastleger og 4 helsepersonell ansatt. Ambulansetjenesten ligger vegg i vegg med vårt legesenter, samt øre-nese-hals klinikk.

Kvalifikasjoner og krav:

 • Autorisert sykepleier eller annen relevant høgskoleutdanning innen helse.
 • Erfaring fra primær- og eller spesialisthelsetjenesten.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi søker en person med:

 • Gode fagkunnskaper
 • Selvstendig og evne til å jobbe tverrfaglig
 • Gode kommunikasjonsevner både norsk skriftlig og muntlig
 • Gode samarbeidsevner og håndtere travle arbeidsdager.
 • Evne til å arbeide systematisk og strukturert
 • Gode IKT-ferdigheter
 • Pasientfokus

Vi tilbyr:

 • Et godt og spennende fagmiljø i utvikling
 • Godt kollegialt samhold

Avlønning og betingelser:

Ansettelse iht. gjeldende lov- og avtaleverk. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjon.

Søknadsfrisk: 22.06.21

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til tjenesteleder Hanne Holm Høva, tlf: 928 38 508. Email: hanne.holm.hova@nesbyen.kommune.no.

Søknad sendes elektronisk via hjemmesiden til Nesbyen kommune: www.nesbyen.kommune.no, velg Snarveier , Ledige stillinger , velg aktuell stilling og trykk på Søk her. Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju.

Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste. Dersom du krysser av for reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må reservasjonsønsket begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har reservert seg mot oppføring på søkerlisten. Dersom reservasjonen ikke tas til følge, blir søkeren varslet om dette, jf. Offentleglova § 25.

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Hanne Holm Høva, Mobil +47 92838508, Epost: hanne.holm.hova@nesbyen.kommune.no

Søknad

Søknadsfrist:
2021-06-22T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Deltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Offentlig
Oppstart:
01.09.2021
Kommune:
Nesbyen

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Nesbyen kommune - Helse og forebygging
Adresse:
Alfarvegen 117, 3540

Nesbyen kommune er hjertet i Hallingdal, og ligger mellom Oslo og Bergen i Viken fylke. Kommunen har ca. 3 300 innbyggere, hvorav 2 100 innbyggere er bosatt i de sentrumsnære områdene. Det er et stort antall besøkende til kommunen som følge av store hytteområder.

Barnehagedekningen er god, skolen kåret til Norges beste, og det er et variert skoletilbud innen videregående utdanning og fagskoler i Hallingdal. I kommunen er det et mangfold av frivillige organisasjoner for alle aldersgrupper og interesser. Mulighetene for en aktiv fritid er mange både innen idrett, friluftsliv og kultur (www.nesbyen.no). Kommunen er en av Norges mest attraktive sykkeldestinasjoner (www.trailhead.no). Med Bergensbanen og Rv. 7 som fartsårer, er kommunen lett tilgjengelig.

For mer inspirasjon, se filmen Bo i Nesbyen her: https://vimeo.com/528811190

Om søknaden

Publisert:
08.06.2021
Sist endret:
21.06.2021