Nesbyen kommune Helse og omsorg

Ledig fastlegehjemmel ved Nesbyen legesenter – 3.-gangs utlysning

  • Heltid
Nesbyen
okt 1, 2021

Org.nr.:964 951 640 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Vi søker fastlege til ledig fastlegehjemmel med tiltredelse snarest. Nesbyen legesenter har fire fastlege-praksiser, samt turnuskandidat. Legesenteret driver praksisundervisning av legestudenter. I kommunen finnes i tillegg én fastlege med egen praksis ved eget legekontor.

Den enkelte fastlege driver sin egen praksis som enkeltmannsforetak eller AS. Kommunen eier og driver legesenteret, og har avtale med legene om betaling av leie i forhold til listestørrelse. Legene som er tilknyttet legesenteret har en 8:2-avtale, hvilket betyr at det er muligheter for god inntjening selv om listestørrelsen til den ledige hjemmelen ikke er så stor.

Ringerike sykehus ligger 1 timer og 20 minutter unna, og Nesbyen knyttes til Bergen og Oslo gjennom sin togstasjon. En kjøretur til Oslo tar i dag 2 timer.

Kommunen har en 6-delt legevakt i tidsrommet 15:30 til 23:00 alle hverdager, samt helg og helligdager fra 08:00 til 23:00. Storlegevakt i Hallingdal er lokalisert ved Hallingdal Sjukestugu fra 23:00 til 08:00.

Nesbyen legesenter har et godt utstyrt laboratorium, røntgen/gipsestue, ultralyd og akuttrom i en samlokalisering med ambulansetjenesten. For øvrig er legesenteret samlokalisert med nyopprettet øre-/nese-/hals-lege, helsestasjonen, jordmor og naprapat. Senteret er godt utstyrt og benytter WinMed 3 journalsystem, med tilknytning til Norsk helsenett. Det er godt bemannet med kvalifiserte og erfarne sykepleiere, bioingeniør og helsesekretær.

Helse og omsorg har en godt utrustet korttids-/rehabiliteringsavdeling, der de fleste pasienter som ikke skal på sykehus kan legges inn for behandling lokalt. Kommunen har også godt utbygd hjemmebasert omsorg, samt høy kompetanse innen demensomsorgen. Nesbyen kommune er forøvrig med i et interkommunalt samarbeid ved intermediær avdeling, lokalisert ved Hallingdal sjukestugu i Ål kommune.

Kvalifikasjoner:

  • Lege med fortrinnsvis spesialistutdanning innen allmennmedisin
  • Erfaring fra allmennpraksis eller relevant sykehustjeneste
  • Beherske norsk språk, muntlig og skriftlig

Faglige kvalifikasjoner, personlig egnethet og gode samarbeidsevner vil bli vektlagt. Gyldig politiattest (ikke eldre enn 3 mnd) må fremlegges før tiltredelse.

Søknadsfrist: 01. oktober 2021

Tiltredelse: snarest

Spørsmål om stillingen kan rettes til Randi Karin Rustand, kommunalsjef helse og omsorg, på e-post: rkr@nesbyen.kommune.no eller telefon 947 83 738

Søknad sendes:
Nesbyen kommune benytter elektronisk behandling av søknader. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknad. Via hjemmesiden finner du dette under fanen Snarveier og Ledige stillinger, velger knapp oppe til høyre på aktuell stilling og velger Søk her.

Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju. Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste.
Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Randi Karin Rustand, Tlf: +47 91758340, Epost: randi-karin.rustand@nesbyen.kommune.no

Søknad

Søknadsfrist:
2021-10-01T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Offentlig
Kommune:
Nesbyen

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Nesbyen kommune Helse og omsorg
Adresse:
Alfarvegen 117, 3540

Nesbyen kommune er hjertet i Hallingdal, og ligger mellom Oslo og Bergen i Viken fylke. Kommunen har ca. 3 300 innbyggere, hvorav 2 100 innbyggere er bosatt i de sentrumsnære områdene. Det er et stort antall besøkende til kommunen som følge av store hytteområder.

Barnehagedekningen er god, skolen kåret til Norges beste, og det er et variert skoletilbud innen videregående utdanning og fagskoler i Hallingdal. I kommunen er det et mangfold av frivillige organisasjoner for alle aldersgrupper og interesser. Mulighetene for en aktiv fritid er mange både innen idrett, friluftsliv og kultur (www.nesbyen.no). Kommunen er en av Norges mest attraktive sykkeldestinasjoner (www.trailhead.no). Med Bergensbanen og Rv. 7 som fartsårer, er kommunen lett tilgjengelig.

For mer inspirasjon, se filmen Bo i Nesbyen her: https://vimeo.com/528811190

Om søknaden

Publisert:
01.09.2021
Sist endret:
19.09.2021