Site logo

Vi søker medarbeider til markedsføring og salgsarbeid

Vi leter etter deg som synes det er gøy å selge og har lyst til å være ambassadør for vår merkevare Langedrag Naturpark.
I første omgang leter vi etter en med bakgrunn innen salg og marked, utdannelse eller erfaring – det viktigste er at du kjenner du brenner for å selge den gode opplevelsen som Langedrag er. Vi tilbyr 1 års vikariat, med mulighet for fast ansettelse – 100% stilling.

Jobben vil i hovedsak bestå i å selge Langedrag til dagsturister, overnattingsgjester og leirskole. Du blir ansvarlig for innholdsproduksjon til sosiale medier og vil bidra til alle sider av markedsføring og følge opp dette. Det vil også bli din oppgave å koordinere produksjon av artikler, bilder, video og annet markedsmateriell.

Vi leter etter en som:
• har stor gjennomføringsevne og evne til å jobbe selvstendig og skape salg
• forstår våre verdier og evner å formidle vårt budskap gjennom tekst og andre verktøy
• gjerne er ekstra dyktig i en eller flere medier som video, foto etc.
• har utdannelse innen salg- og/eller markedsføring, eller erfaring fra arbeid med dette. Gjerne fra reiseliv.

Vi kan tilby:
• en spennende jobb i en tradisjonsrik bedrift
• et godt arbeidsmiljø og muligheter for å bli godt kjent med aktivitetene og konseptet Langedrag er åpent hele året og tilbyr naturpark, gårdsdrift , leirskole , innkvartering og kafe/servering
• 100 % engasjement med mulighet for fast ansettelse

Om arbeidsplassen
Langedrag Naturpark er en bedrift som har gitt unike møter mellom mennesker og dyr siden 1978. Gjennom årene har besøksantallet økt jevnt og trutt og vi har vanligvis ca 60 000 mennesker innom parken på dagsbesøk, overnatting eller leirskole gjennom året.

Langedrag har pr. i dag 25 årsverk i vintersesongen og hele 50 ansatte om sommeren. Målet vårt er å få mer salg gjennom hele året utenom sommeren.
Langedrag er tuftet på sterke verdier rundt natur- og miljøvern. Vi tror at dersom du lærer mer om naturen og dyrene, vil du også være med å ta vare på det. Derfor er læring og møte mellom menneske og dyr noe av det viktigste vi skal formidle. Besøket på Langedrag skal utvikle gjesten og bidra til større bevissthet og kjærlighet til naturen og dyrene vi har rundt oss.
Høres dette ut som noe du vil være en del av? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Spørsmål om stillingen kan rettes til Marie på tlf 415 55 379 (send SMS om du ikke får svar).
Har du lest helt hit, og tenker at dette høres veldig spennende ut, da må du bare skyndte deg og sende oss noen ord om hvorfor det er akkurat du som skal være med å selge Langedrag, til e-post marie@langedrag.no – vi tar en prat med alle aktuelle kandidater fortløpende.

For ordens skyld har vi søknadsfrist 1. mai– men vi vil gjerne komme i gang så fort som mulig, så vi gleder oss til å høre fra deg med en gang!

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password