Hemsedal Skirestauranter As

Kokker til Hemsedal

  • Heltid
Hemsedal
sep 30, 2021

Kan du tenke deg en vinter på fjellet og stå på ski og snowboard hver dag?

Hemsedal byr på ekte fjell med lange bakker og fantastisk frikjøring.

Nå leter vi etter kokker til vår restaurant i skisenteret til vinteren 21-22.

Er du en positiv og engasjert person som vil ha nye utmaninger?

Liker å jobbe dagtid?

Vi søker deg som har fagbrev som kokk og ett par års erfaring.

Vi setter også vekt ved din personlighet og att du er en positiv <<team player>>.

Vi har åpent for frokost og lunsj a la carte hver dag i vintersesongen. Vi tilbyr og catering, kokk på hytte og selskapsmenyer etter forespørsler.

Kvalifikasjoner:

-Relevant erfaring eller/og fagrev som kokk

-Positiv energi, teamplayer

-Tidligere erfaring med IK og HMS.

Vi håper att du kan bidra med å skape minnerike opplevelser for våre gjester.

Vi tilbyr:

Lønn etter avtale

Mulighet att utvikles

Fjellet som arbeidsplass

Rom i personalbolig

Vi håper att få din søknad sendt til oss på: post@skistuahemsedal.no

Søknad

Søknadsfrist:
2021-09-30

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
2
Sektor:
Ikke oppgitt
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Hemsedal

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Hemsedal Skirestauranter As
Hjemmeside:
http://skistuahemsedal.no/
Adresse:
skiheisvegen 103, 3560

Hemsedal Skirestauranter AS driver Skistua Hemsedal som er en restaurant og afterski i Hemsedal skisenter. Skistua serverer frokost og lunsj a la carte til sultne skigjester og er kjent for sin legendariske afterski med livemusikk og de store eventene utendørs i Påske og 1 mai. Skistua Påskival er blitt Hemsedals største event med opp til 4000 gjester per dag fra skjærtorsdag til påskeaften. I påske og avsluttningshelga leveres afterski i verdensklasse utendørs på snøen med flere av de største norske og internasjonale artister. Weekender gjennom hele sesongen har vi live spillinger med coverband for opp til 600 personer innedørs.

Om søknaden

Publisert:
17.08.2021
Sist endret:
19.09.2021