Storestølen Fjellhotell

Kokk med helhetlig tilnærming

  • Heltid
Hol
mai 20, 2021

Storestølen Fjellhotell ligger i Hol Kommune på 1013 moh. med panoramautsikt utover Hallingskarvet Nasjonalpark.

Vi har 6 leiligheter og 7 rom og en kafe / restaurant i lokalene.

Vi har stor pågang i sesongen av både nordmenn og utlendinger som ønsker å oppleve god mat i en unik natur, med uante turmuligheter i nærområdet.

Vi har en helhetlig tilnærming og har mange gjester som besøker oss for yoga retreats, matkurs etc.

Kokk med helhetlig tilnærming

Sesongarbeider med mulighet for fast ansettelse

Vi søker en dyktig kokk som har erfaring med å drive kjøkkenet. Siden vi har et helhetlig syn, trenger du å kunne lage vegansk mat så vel som tradisjonell norsk mat.

Vi får også mange mennesker med allergi, og vi lager mesteparten av maten vår uten meieriprodukter eller gluten. Hvis du ikke har fagbrev, bør du ha erfaring fra et profesjonelt kjøkken. Du må være villig til å lære å lage gluten- og melkefri mat, og ha vilje til å prøve nye retter.

Det viktigste er at du er glad i å lage ren mat, og liker å prøve nye ting.

Du må være en positiv og serviceinnstilt person, som kan gjøre enkelte oppgaver også utenfor kjøkkenet når det er rom for det.

Du må snakke norsk, eller skandinavisk / engelsk.

Det er en fordel om du liker fjellet og vakker natur.

Arbeidsperioden vil være fra 20. Juni og varer til midten / slutten av september, med mulig forlengelse ved fast ansettelse.

Vi kan tilby losji på stedet. Ta gjerne en titt på vår hjemmeside : www.storestolen.no for mer info.

Velkommen til fjells.

Lønn : Etter avtale

Søknadsfrist : 20. Mai

Søknad, CV, bilde og referanser sendes til: anneg@storestolen.no

Søknad

Søknadsfrist:
20.05.2021

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Privat
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Storestølen Fjellhotell

Om søknaden

Publisert:
27.04.2021
Sist endret:
10.05.2021