Site logo

Vi leter etter deg som kan videreutvikle salget vårt på Fýri.

I desember 2019 åpnet fantastiske Fyri Resort, 625 meter over havet i Hemsedal, Skandinavias mest levende skidestinasjon. På Fyri er det like vakkert sommer som vinter. Her er naturen storslagen, og eventyrene venter alltid rett rundt hjørnet. På våre destinasjoner, ja, det er det vi kaller hotellene våre, jobber vi med alt annet enn tradisjonelle møter. For oss er opplevelsen det aller viktigste, og vi legger stor vekt på helheten. Vi jobber med konseptet Bleasure, for det skal føles som en blanding av business og pleasure når man er på seminar med jobben – som en spennende ferie, samtidig som de beste ideene utvikles sammen gode kollegaer.

Vi vil gjerne at din lidenskap, profesjonalitet og lekne personlighet er egenskaper som smitter, og at det er det gjestene våre husker og snakker om etter oppholdet her hos oss. Vi kan tilby en begivenhetsrik og energisk arbeidsplass, med ansvar, innflytelse og Sveriges mest dynamiske og spennende hotellkjede ESS Group i ryggen. Med nærhet til glede, latter og svært forventningsfulle gjester, får du sjansen til å være med på å skape unike gjesteopplevelser i verdensklasse.

Hva gjør en Business Opportunity Manager (KAM)?

Som Business Opportunity Manager (KAM) har du et overordnet ansvar for å utvikle kunderelasjoner og finne nye forretningsmuligheter for Fýri Resort. Fokuset ditt rettes mot større og komplekse møter og eventer, og du jobber i team med en annen dedikert BOM, samt Client Success Agents (innesalg). Mesteparten av tiden din bruker du på kundekontakt i form av visninger, møter og samtaler. Du skaper kundearrangementer og er aktiv innen Social Selling, for eksempel LinkedIn.

Jobben innebærer å inspirere kunder og prospekter til å legge møtene sine til Hemsedal og Fýri. Vi tenker kreativt, er fleksible og alltid klare for å gjøre det lille ekstra. Vi er opptatt av å imøtegå kundenes ønsker, inspirere dem til spennende aktiviteter i forbindelse med møtene, samt gjøre gode forretninger. Visjonen vår er å skape stamgjester, så vi holder fokus på helheten og den langsiktige forretningsrelasjonen til kunden. Du jobber tett med BOM-partner Marcus Wennergren og rapporterer til Commercial Manager Åsa Lavesson på Fýri. I tillegg er du en del av et større team i ESS Sales, sammen med flere Business Opportunity Managers på de andre destinasjonene, Client Success Agents (innesalg) og øvrige ESS Sales med Head of Sales, Victor Emanuelsson, i spissen.

Om deg

Vi tror at du har opparbeidet deg et nettverk i næringslivet i Oslo og omegn, og gjerne lokalt i rundt Hemsedal og/eller på Vestlandet. Du har minst tre års erfaring med lignende arbeidsoppgaver innen hotell-opplevelse-event-salg. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og behersker både norsk og engelsk skriftlig og muntlig. God forståelse av svensk er en fordel. Du er en sosial og serviceorientert person som trives best når du sammen med kunder og kollegaer skaper opplevelser som blir husket. Du brenner for å etablere langsiktige relasjoner, og for å skape og vinne forretninger. Vi leter etter deg som er selvgående, men som også elsker å jobbe i et team der hjelpsomhet og glede definerer hverdagen. Du strekker deg alltid litt ekstra for å utvikle både deg selv og kundeopplevelsene. Men det aller viktigste er hvordan du er som person – energien din, lidenskapen, drivet og gjerne en dose ”ingenting er umulig”. Er det slik vi oppfatter deg, ja da er vi på god vei til å finne rett person. Synes du vi er en god match? Come join us!

Søknadsfrist: Vi intervjuer fortløpende. 

Søknadsfrist 1. april.

Tiltredelse: Etter avtale.

Om ESS Group

Alt begynte med en tro på å skape stamgjester, og på å bygge noe vi kunne være stolte av lenge, og en vilje til utvikle en ny type resorthotell. Året var 2007, og starten på ESS Groups reise begynte på Ystad Saltsjöbad helt sør i Sverige. I dag er vi en hurtigvoksende hotell- og destinasjonsfamilie bestående av 10 destinasjoner. Vi er også partnere i et utvalg av restauranter og nattklubber. I 2011 lanserte vi Falkenberg Strandbad, i 2016 var det Hotel Pigalle og Bellora i Gøteborg som sto for tur, i 2017 åpnet vi Steam Hotel i Västerås, i 2018 MJ’S i Malmø, og i 2019 Fyri Resort i Norge og Marienlyst i Danmark. Nå har vi også fått med oss Ellery Beach House i Stockholm og i november åpnet vi vår 11. destinasjon, JACY´Z, som er den største noensinne. Dette er en resort med 28 etasjer som bygges i Göteborgs mest spennende område Gårda, hvilket er inspirert av Vegas og av alt vi har gjort frem til i dag. 

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit work.essgroup.no.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit work.essgroup.no.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password