Rooftop Auk AS

Salgskonsulent

  • Deltid
Hemsedal
mar 1, 2021

Rooftop Auk AS er i ferd med å lansere GROW UP! – et system som i dag er enestående når det gjelder å effektivt samle opp -, og fordrøye styrtregn for å hindre flomskader i urbane strøk, og samtidig gi en rekke påviselig positive miljøeffekter.

Utfordringene som GROW UP! avhjelper er globale, og bidrar til oppfyllelsen av seks av FN`s bærekraftmål. Derfor har vi et internasjonalt perspektiv på satsingen.

Å være en del av en start-up bedrift med et «first mover»-konsept mot et internasjonalt marked, er som å bestige de bratteste fjella i Hemsedal; et slit, og med strabasiøse utfordringer underveis! Men hvis du har rette innstilling, kjemper du på, og kan innkassere tilfredsstillelsen hver gang du når en ny topp.

Da er du kanskje den vi ønsker oss, når vi nå skal styrke laget med en drivende person på salg!

Om deg;

·         Selvgående og ansvarsfull: Vi vil ha flat struktur, og ser etter en person som er «sin egen lykkes smed», og samtidig deler ambisjonen om å inngå i et miljø der hver og en bidrar til at alle får ta ut sitt fulle potensiale.

·         Metodisk, strukturert og tålmodig i salgs-sammenheng. Evnen til å tilegne deg kunnskap om aktuelle områder, og presentere denne innsikten på en seriøs og overbevisende måte ovenfor potensielle påvirkere og beslutningstakere.

·         Ingen betingelse, men fordel om du behersker flere skandinaviske -, samt engelsk og eventuelt andre store europeiske språk.

Om arbeidssituasjonen:

·         Kontor i Hemsedal Veksthus

·         På litt sikt vil noe reising måtte påberegnes

·         Lønn basert på mål-oppnåelse

·         Frihet og fleksibilitet, selv om vi håper at arbeidspresset kan bli ganske intenst i perioder

·         En sentral posisjon i å bygge noe som kan bli ganske kult

Hvis du synes dette virker som en stor utfordring som du har forutsetninger for å «vokse» på, bør du ta kontakt! Send gjerne en kort intro, så tar vi det derfra.

Søknad

Søknadsfrist:
2021-03-01

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til post@rooftop.no

Om stillingen

Heltid/deltid:
Deltid
Kommune:
Hemsedal

Om søknaden

Publisert:
10.02.2021
Sist endret:
10.02.2021

Om arbeidsgiveren

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til post@rooftop.no