HR Prosjekt AS

Rådgivende ingeniør bygg (RIB)

  • Heltid
Gol
mai 1, 2021

HRP er et landsdekkende selskap med 400 ansatte som leverer tjenester innen prosjektering, utredning og prosjektledelse. Vi er over 50 arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, planleggere og rådgivende ingeniører som jobber tett sammen i et tverrfaglig prosjekteringsmiljø for både private og offentlige byggherrer.

HRP er i vekst og utvider nå med flere ansatte til vår avdeling på Gol. I den anledning søker vi etter flere rådgivende ingeniør bygg (RIB).

HRP leverer tjenester i hele prosjektets levetid fra behov, tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomføringsfasen hvor selve investeringen gjennomføres. HRP er i vekst og vi utvider nå med flere ansatte ved vårt avdelingskontor på Gol. Vi er i dag 15 ansatte innenfor flere fagfelt, med arkitekter, planleggere, tekniske rådgivere og prosjekt-/ byggeledere i et og samme kontorfellesskap. Vår avdeling på Gol har sin kjernevirksomhet i Hallingdal og tilgrensede distrikter, men bidrar samtidig aktivt på spennende prosjekter over hele Norge, gjerne i samarbeid med gode kollegaer ved andre avdelingskontor i landet.

FOR FULLSTENDIG UTLYSNING OG INNSENDING AV ELEKTRONISK SØKNAD, SE HR PROSJEKT SIN HJEMMESIDE; hrprosjekt.no – Ledige stillinger.

Søknad

Søknadsfrist:
2021-05-01

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til ofr@hrprosjekt.no

Om stillingen

Heltid/deltid:
Heltid
Kommune:
Gol

Om søknaden

Publisert:
06.04.2021
Sist endret:
06.04.2021

Om arbeidsgiveren

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til ofr@hrprosjekt.no