Ål kommune

Helsepersonell – bli med i vaksineteamet vårt

  • Heltid
Ål
mai 11, 2021

Er du utdanna farmasøyt, vernepleier, sjukepleiar eller lege med ledig kapasitet?

Har du ledig kapasitet ved sidan av ditt ordinære arbeid? Har du blitt pensjonist og har lyst å bidra? Skal du vere i Ål eller omegn i ferien og kan hjelpe oss i ei periode? Då treng vi deg til vaksineteamet vårt i Ål.

Særskilt opplæring i covid-19 vaksinering vil bli gitt før oppstart.

Du har du no høve til å bidra inn i århundrets kanskje viktigaste arbeid!

Vaksinane mot covid-19 blir no sendt ut fortløypande, og vi søkjer deg som kan bidra til å vaksinere våre innbyggarar.

I Ål kommune er det i utgangspunktet lagt opp til vaksinering kvar onsdag på dagtid mellom kl 08.00 og 16.00, men det kan ved behov bli satt opp timar også på ettermiddag/kveld, eventuelt fleire dagar i veka.

Som vaksinatør vil du sette vaksiner og observere i etterkant.

Stillingane er midlertidige engasjement mellom 3-6 månader. Du får arbeidsavtale enten med fast lønn i stillingsprosent i eit avgrensa tidsrom eller tilkallingsavtale med timelønn.

Vi treng helsepersonell som kan arbeide fast kvar onsdag, som kan bidra i enkelte veker eller som vere ringevikar på ved behov.

Send søknad

Du kan ta direkte kontakt med Elise Jakobsen eller send inn elektronisk søknad på adresse www.aal.kommune.no under linken"Ledige stillingar".

Søkjarar som ynskjer å vere unnateke offentlegheit må grunngje dette særskilt. I samsvar med Offentleglova § 25 kan opplysningar om søkjarar bli offentleggjort sjølv om søkjaren har bede om å ikkje bli ført opp på søkjarlista, men dette vil du i såfall få varsel om.

Søknad

Søknadsfrist:
23.05.21

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Offentlig
Kommune:
Ål

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Ål kommune

Ål kommune er en utviklingsorientert arbeidsgiver for 650 engasjerte medarbeidere som er opptatt av å gi tjenester av høy kvalitet til alle innbyggere, unge som gamle. Ål kommune er rangert blant de 10 beste norske kommuner i UNICEFs rapport om kvaliteten i barns oppvekst- og levekår. Ål kommune fokuserer på stadig bedre læring, tverrfaglig arbeid i kompetente fagmiljø og digitalisering av Ål kommune sitt pedagogiske tilbod. Helse- og omsorgssektoren er ein fagleg sterk og utviklingsorientert sektor, som driv spennande prosjekt med dagsaktuelle tema i fokus, som velferdsteknologi, aldersvennlige samfunn og ferdighetstrening for autorisert helsepersonell. Ål er kåra som ein av dei beste kulturkommunene i landet, kulturhuset tilbyr spanande og variert program for heile Hallingdal. Les mer om oss her.

Om søknaden

Publisert:
04.05.2021
Sist endret:
10.05.2021