Site logo

Hallingdal Renovasjon IKS er blant annet ansvarlig for innhenting av avfall fra husholdninger, næringsliv og fritidsboliger i Hallingdal og Krødsherad. For rett person kan vi nå tilby en 100% stilling som

 

RENOVATØR

 

Våre lønnsbetingelser er svært konkurransedyktige, og vi gir tillegg for fagbrev. Alle ansatte inngår i Bedriftshelsetjeneste-ordning og har gode pensjons- og forsikringsordninger i KLP. Vi har høy fokus på HMS for å ivareta medarbeidere, publikum, abonnenter og utstyr. Det er et godt arbeidsmiljø hvor man i det daglige har en stor grad av frihet under ansvar.

Man må tidvis påregne å være fleksibel ifht. arbeidstid og være villig til å jobbe i høytider. Dette kompenseres med muligheter for avspasering. Arbeidsdagen starter generelt kl 06:00.

Søker må ha førerkort klasse C og yrkessjåførkurs. Det forventes at søker behersker norsk muntlig og skriftlig. Lokalkunnskap og relevant erfaring fra avfallsbransjen er en fordel, men ikke krav.

I tillegg til kjøring og tømming av avfall inngår jevnlig bilkontroll og lettere vedlikehold i arbeidsoppgavene. Kommunikasjon foregår med data (iPad) og mobil, det vil si at man må kunne bruke datahjelpemidler. Vi skal levere god service i alle ledd som betyr at våre ansatte må ha en serviceinnstilt holdning.

Da vårt arbeidsmiljø er mannsdominert oppfordrer vi kvinner til å søke jobb hos oss.

Søknad med CV sendes pr epost til: firmapost@hallingdalrenovasjon.no

De som kalles inn til intervju tar med referanser/attester til møtet.

Søkere vil være offentlig tilgjengelig gjennom åpne postlister på vår hjemmeside.

Ved spørsmål kan du, mandag-fredag kl 08:30-15:00, kontakte driftsleder Torleiv E. Nestegard

på tlf 32 08 61 10.

Søknader blir vurdert fortløpende. Søknadsfrist senest: 5. februar 2023

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password