Hallingdal Renovasjon IKS er blant annet ansvarlig for innhenting av avfall fra husholdninger, næringsliv og fritidsboliger i Hallingdal og Krødsherad. For rett person kan vi nå tilby en 100% stilling som

 

RENOVATØR

 

Våre lønnsbetingelser er svært konkurransedyktige, og vi gir tillegg for fagbrev. Alle ansatte inngår i Bedriftshelsetjeneste-ordning og har gode pensjons- og forsikringsordninger i KLP. Vi har høy fokus på HMS for å ivareta medarbeidere, publikum, abonnenter og utstyr. Det er et godt arbeidsmiljø hvor man i det daglige har en stor grad av frihet under ansvar.

Man må tidvis påregne å være fleksibel ifht. arbeidstid og være villig til å jobbe i høytider. Dette kompenseres med muligheter for avspasering. Arbeidsdagen starter generelt kl 06:00.

Søker må ha førerkort klasse C og yrkessjåførkurs. Det forventes at søker behersker norsk muntlig og skriftlig. Lokalkunnskap og relevant erfaring fra avfallsbransjen er en fordel, men ikke krav.

I tillegg til kjøring og tømming av avfall inngår jevnlig bilkontroll og lettere vedlikehold i arbeidsoppgavene. Kommunikasjon foregår med data (iPad) og mobil, det vil si at man må kunne bruke datahjelpemidler. Vi skal levere god service i alle ledd som betyr at våre ansatte må ha en serviceinnstilt holdning.

Da vårt arbeidsmiljø er mannsdominert oppfordrer vi kvinner til å søke jobb hos oss.

Søknad med CV sendes pr epost til: firmapost@hallingdalrenovasjon.no

De som kalles inn til intervju tar med referanser/attester til møtet.

Søkere vil være offentlig tilgjengelig gjennom åpne postlister på vår hjemmeside.

Ved spørsmål kan du, mandag-fredag kl 08:30-15:00, kontakte driftsleder Torleiv E. Nestegard

på tlf 32 08 61 10.

Søknader blir vurdert fortløpende. Søknadsfrist senest: 5. februar 2023

Søknad

 

Om stillingen

 

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord