https://www.gkof.no/ledig-stilling/

 

GOL KJØL OG FRYS er lokalisert i Gol sentrum og dekker primært Hallingdal, men vi drar også lenger for å hjelpe kunder med gode miljøvalg. Sammen bidrar vi til et bedre klima – både lokalt og i en større sammenheng.

VIL DU BLI MED PÅ LAGET? Send en søknad til Gol Kjøl og Frys. Blir jobben din, får du mye på kjøpet – i bygdebyene, naturen, høyfjellet, i egen hytte kanskje.
Her går de viktigste ferdselsårene mellom øst og vest på veg og jernbane.

Vi vil gjerne bidra til at folk flytter til Hallingdal, til arbeidsplass hos oss eller hos andre bedrifter. Her er mange jobbmuligheter for alle i familien.
Har du utdanning i kjøle- og varmepumpefaget og kompetanse på selvgående kjøleteknikk, helst også kompetanse på CO2-anlegg? I så fall vil Gol Kjøl og Frys AS gjerne ha deg med på laget. Med en omsetning på over 11 millioner kroner ble 2018 vårt beste år hittil, og vi tror på fortsatt vekst. Da trenger vi en ny medarbeider – like dyktig som de fire vi allerede har på laget. Gol Kjøl og Frys AS er også lærlingbedrift

Ledig stilling som kjøletekniker
VI TILBYR

Konkurransedyktig lønn
Gode pensjonsordninger
Egen servicebil
Godt arbeidsmiljø
MARKEDSLEDER I HALLINGDAL

Gol Kjøl og Frys AS er F-gass-sertifisert, har Sentral godkjenning klasse 1 og er størst i Hallingdal på tjenester innen kjøl/frys og varmepumper til privat- og næringsmarkedet.

Vi er en lokalt eid montørbedrift med god fagkunnskap og fokus på kvalitet. Vi er lett tilgjengelige, løsningsorienterte, leverer driftssikre anlegg og tilbyr service og forebyggende vedlikehold

Leverer til bedrifter, hus og hytter
Varmepumper og aircondition
Kjøl og frys til husholdninger i næringslivet, også datakjøling
VI UTFØRER OGSÅ

Vedlikehold av varmepumper
Temperaturovervåkning og varsling
F-gass service
Søk på jobben nå!
Send søknaden til post@gkof.no

Tiltredelse etter avtale.

For eventuelle spørsmål ta kontakt med daglig leder

Anders Carlbom
Tlf: 992 51 680
E-post: anders@gkof.no

Søknad

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen send en e-post til Post@gkof.no

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord