Kremmartunet kjøpesenter

Butikksjef / driver

  • Heltid
Gol
apr 30, 2021

Har du lyst til å flytte til et sted med fjell, alpint, skimuligheter og flotte naturopplevelser- vi søker driver av butikkdriver til ny Elon butikk på Kremmartunet kjøpesenter.

– På fjellet mellom Oslo og Bergen finner du Gol i Hallingdal. Kun 20 km fra skistedet Hemsedal..

Elon søker franchisetaker eller butikkdriver i Gol.

Vi kan tilby en god arbeidsplass, hjelp til å finne en plass å bo, mulighet for finansiering av nødvendig oppstartkapital.

Hos Elon finner du alt av forbrukerelektronikk; hvitevarer, lyd- og bildeprodukter, småelektrisk, belysning, telefoni, data og annet tilbehør. Tidligere Euronics ble til Elon i årsskiftet 2018/2019. Elon Group har over 660 butikker, og er den største aktøren i elektronikkmarkedet i Norden i dag. Nye Elon er et knallsterkt kjedekonsept rigget for fremtidens handel!
Elon vurderer nå å åpne butikk på Kremmartunet i Gol og vi søker deg som har et ønske om å drive din egen butikk, fylt med det beste av elektronikk.

Som eier og driver av din egen Elon-butikk vil du tilby et solid og konkurransedyktig alternativ for kundene. Butikken vil få Elon sitt helt nye, moderne butikkonsept. Kunden skal se på Elon-butikken som en faghandel innen elektronikk, med en innbydende atmosfære og imøtekommende og kunnskapsrik betjening.

Stort lokalt engasjement, høy produktkunnskap og fokus på god service er noe av det som kjennetegner en skikkelig god kjøpmann i Elon. Er du Elons nye partner? Ta kontakt om du er nysgjerrig og vil vite mer.

Velkommen hjem til Elon!

Dette får du som franchisetaker i Elon – Kremmartunet

et fremtidsrettet handelskonsept
gode innkjøpspriser gjennom Elon Group
fordelaktig kick-back på netthandel i ditt geografiske område
mulighet til å være med å bygge din egen butikk
gode driftssystemer i grunn
grundig opplæring
frihet til å tilpasse produktutvalget lokalt innen konseptets rammer
Mulighet for hjelp til finansiering av oppstart.
Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Elon?

Send en e-post med din kontaktinformasjon til solveig.kvam@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
Ring gjerne Solveig Kvam +4795846064 eller Fredrik Hjortdal +4793036876 i rekrutteringsselskapet Cappa for en hyggelig prat om dine muligheter i Elon. Du kan også ta kontakt med senterleder på kremmartunet kjøpsesenter Geir Arne Johansen, epost: krtunet@online.no eller +4790507906

Søknad

Søknadsfrist:
2021-04-30

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til krtunet@online.noellersolveig.kvamcappa.no

Om stillingen

Heltid/deltid:
Heltid
Kommune:
Gol

Om søknaden

Publisert:
09.03.2021
Sist endret:
09.03.2021

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til krtunet@online.noellersolveig.kvamcappa.no