First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 63 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Fra sulten og sint til mett og god, takket være deg.

På en mett kropp sitter en glad knopp – og omvendt. Ved å servere mat til par og barnefamilier med blodsukkernivåer i risikosonen er du med og bidrar til feriefreden. Du får også mulighet til å sette en spiss på gjestenes måltider med din omtanke og fingerspissfølelse. Vær med og påvirk i sommer! Alle fortjener en fortreffelig matopplevelse, og det er vil ingen som skal trenge å være sinte og sultne i ferien?

Beskrivelse

Målet vårt i First Camp er å bli verdens ledende campingkjede, og uten mette og glade gjester kan vi ikke nå det målet. Derfor trenger vi positive og serviceinnstilte medarbeidere i bistroene våre. Vil du være med og bidra til kvelder med gullkant og lunsjer med det lille ekstra? Destinasjonene våre er helt avhengige av velfungerende bistroer, og derfor verdsetter vi bistropersonalet vårt høyt.

Hva skal gjøres?

Som bistromedarbeider har er din fremste arbeidsplass i vår bistro på destinasjonen. Arbeidet omfatter tilberedning av matretter i henhold til vårt smidige konsept, servering og salg av drikke samt håndtering av oppvask og renhold. Liker du fart og spenning? 

Dine hovedoppgaver skal utføres i bistroen, men alle våre medarbeidere skal kunne steppe inn og støtte opp også på andre områder ved behov. First Camp tar alltid utgangspunkt i gjestenes behov, og vi hjelper hverandre med å slukke de brannene som oppstår.

Hvem søker vi?

Vi ser gjerne at du har erfaring med å arbeide på kafé, restaurant eller hurtigmatrestaurant og har gode referanser med deg. Hvis du har tatt utdanning innen hotell- og restaurantfaget, ser vi det som en fordel, men det er ikke et krav.

Vi legger stor vekt på personlighet og ser frem til å få inn nye kolleger som vil gjøre tilværelsen enda bedre for både gjester og kolleger. Bistropersonalet utgjør en viktig del i vårt maskineri der hovedfokuset vårt er gode og minnerike matopplevelser for gjestene våre.

  • Vi ønsker at du skal være positiv i stressende situasjoner, ha evnen til å tilpasse deg når tingene skjer fort, og vi tror at det er viktig at du føler deg trygg på deg selv.
  • Vi arbeider etter tydelige rutiner og konsepter, som er noe du setter pris på.
  • Vi ser gjerne at du liker å by på deg selv, har humor og ser teamet fremfor individet.

Selvfølgelig kan du uten problemer kommunisere på norsk eller engelsk, både for å kunne motta arbeidsinstruksjoner og for å ta deg av gjestene våre.

"Moments of happiness for the many people" er vårt motto.

Lykkelige øyeblikk for alle våre gjester – men også for våre medarbeidere. First Camp skal være arbeidsplassen som ikke føles som en arbeidsplass. Vi ønsker å ha en positiv atmosfære fylt med glade og fleksible mennesker med herlig energi som smitter over på gjestene. I First Camp minner vi hverandre om at gjesten har valgt å tilbringe sine verdifulle feriedager hos akkurat oss – derfor er det opp til oss å levere.

Hva tilbyr vi?

First Camp har en historikk med å rekruttere unge talenter som siden vokser i selskapet. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg, lære noe nytt og treffe mennesker fra alle verdens land.

Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre:

We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
We Have Fun: Vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre

We Simplify: Vi skal alltid forsøke å forenkle hvordan vi jobber.
We Deliver Results: Alt vi gjør, skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og omtenksomme kolleger. Kolleger som gjerne byr på både gode råd og en god latter. Vi er et sterkt team og vil fortsette å utvikles med flere stjerner som vil være med på vår suksessreise.

Hva er vilkårene?

Vi søker medarbeidere til vår sommersesong. Arbeidstidene varierer og inkluderer også tidlige morgener, kvelder og helger.

Hvordan søker jeg?

Utvelgelse og intervjuer skjer løpende, så send inn søknaden din omgående. Vi arbeider kompetansebasert med våre rekrutteringer og søker aktivt etter de medarbeiderne som best matcher den kravprofilen vi har satt opp for tjenesten. Som et første skritt i vår utvelgelsesprosess vil de personene som oppfyller våre kvalifikasjonskrav, gjennomføre en kortere rekrutteringstest. Du får mer informasjon om dette ved gjennomført søknad.

Kanskje dette er begynnelsen på resten av livet ditt. Velkommen med søknaden din allerede i dag.

Søknad

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen klikk på lenken firstcampno.varbi.com.

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord