Avdeling Nordre Buskerud, Hadeland og Valdres

2 faste veterinærstillinger

  • Heltid
Gol
aug 15, 2021

Org. nr: – Stillingsident: 4409707280 Presentasjon av stillingen:

Hovedoppgavene for Mattilsynet er å sikre helsemessig trygg mat og matproduksjon, god plante- og dyrehelse og god dyrevelferd. Vi har også ansvar for tilsyn med produksjon, eksport, import og frambud av både sjømat og landbasert mat. Tilsynet omfatter til sammen ca. 1300 medarbeidere og er organisert i to statlige forvaltningsnivåer med et hovedkontor og fem regioner. Region Øst består av sju avdelinger, hvorav Avdeling Nordre Buskerud, Hadeland og Valdres er en av disse. Avdelingen dekker 19 kommuner og har i dag 26 ansatte fordelt på de 3 kontorstedene Gol, Leira og Hønefoss. Avdelingens kontorsteder dekker tilsynsporteføljen innen dyrevelferd, dyrehelse, næringsmidler, plantehelse, vannforsyning og kjøttkontroll/slakteritilsyn.

Mattilsynets visjon er «Et samfunn hvor maten er trygg og dyr har det godt» – vil du være med oss på dette arbeidet?

Vi har ledig 2 faste 100% stilling som veterinær (førsteinspektør eller seniorinspektør) med hovedoppgaver innen dyrehelse og dyrevelferd ved Avdeling Nordre Buskerud, Hadeland og Valdres på kontorsted Gol.

ARBEIDSOPPGAVER

Stillingens arbeidsoppgaver er hovedsakelig knyttet til dyrevelferd, dyrehelse og slakteritilsyn. Med rett kompetanse, og om det er ønskelig, kan det være mulighet for utvidet ansvar innenfor slakteritilsyn.
Arbeidsoppgavene innen dyrevelferd og dyrehelse vil bestå av tilsyn, veiledning, prøveuttak, rapportering og beredskapsarbeid.
Andre oppgaver kan påregnes ut i fra kvalifikasjoner og Mattilsynets behov.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter veterinærer med norsk autorisasjon og erfaring fra arbeid med dyrehelse og dyrevelferd.

Vi søker fleksible og engasjerte medarbeider med evne til å samarbeide, kommunisere og arbeide i team. Søkere må kunne arbeide selvstendig, pålitelig og strukturert, og være positivt innstilt til å arbeide innenfor flere av Mattilsynets ulike fagområder. Mattilsynets IKT-verktøy forutsettes brukt for all saksbehandling.

Ved vurdering av søkere vil det bli lagt vekt på samlet faglig kompetanse og relevant yrkeserfaring. Erfaring innen tilsynsarbeid, saksbehandling, og/eller offentlig forvaltning er en fordel, men ingen forutsetning. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Søkere må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk.

Søkere må ha førerkort for personbil, klasse B. Arbeidet innbefatter en del kjøring.

Personlige egenskaper

Det blir lagt vesentlig vekt på personlig egnethet og egenskaper som:

  • God forståelse for tilsynsrollen og evne til å vurdere faglige problemstillinger
  • Evne til å veilede og motivere enkeltbrukere og i faglige fora
  • Evne til å prioritere og arbeide effektivt
  • Gode samarbeids og kommunikasjonsevner

Vi tilbyr

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et bredt fagmiljø
  • God opplæring i forvaltning og tilsynsrolle
  • Stillingen er lønnet i st.kode 1498, førsteinspektør p.t. fra kr. 500.000,- per år. For særskilt kvalifiserte søkere med relevant praksis , vil stilling som seniorinspektør, kode 1499 og høyere lønn bli vurdert.
  • Som ansatt i staten nyter du godt av gunstige pensjons- og låneordninger i Statens Pensjonskasse
  • Mattilsynet er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb i Mattilsynet uansett alder, kjønn, redusert funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Astri Ham, Avdelingssjef, 90501858

Arbeidssted

Enden 1
3550 Gol

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Avdeling Nordre Buskerud, Hadeland og Valdres

Referansenr.:4409707280
Stillingsprosent: 100%
Fast
Startdato: 01.09.2021
Søknadsfrist: 15.08.2021

Søknad

Søknadsfrist:
2021-08-15T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
2
Sektor:
Offentlig
Oppstart:
01.09.2021
Kommune:
Gol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Avdeling Nordre Buskerud, Hadeland og Valdres
Adresse:
Enden 1, 3550

Mattilsynet skal bidra til å sikre folk trygg mat. Vi skal også bidra til å å sikre friske planter, fisk og dyr. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i en organisasjon med høy kompetanse, og med et godt arbeidsmiljø. Vi er organisert i et sentralt direktorat, med fem underliggende regioner. Disse utfører tilsynet vårt gjennom tilstedeværelse rundt om i landet.
Mattilsynet rapporterer til Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet. Les mer her www.mattilsynet.no

Inkludering og mangfold er en styrke for Mattilsynet. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver slik at vi kan løse oppgavene på en enda bedre måte. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en og/eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg til å krysse av for dette når du søker jobb hos oss. Vi kaller inn minst én kvalifisert søker i hver gruppe til intervju. Får du jobben legger vi til rette for deg om du trenger det. Vi bruker kun avkrysningene til å velge ut riktige kandidater og til anonymisert statistikk.

Om søknaden

Publisert:
13.07.2021
Sist endret:
05.08.2021